Az “Olyan, mint a falusi nagyinál” és a “Terülj, terülj asztalkám” programokba új jelentkezőként alsó tagozatos általános iskolás gyerekeket fogadunk. Tehát olyan kisgyereket fogadunk, aki a 2019/2020-os tanévben legfeljebb a 4. osztályt végezte el és nem született korábban, mint 2009! Ha a gyermek korábban már volt nálunk táborozni és legfeljebb a 6. osztályt végzi a 2019/2020-as tanévben és szívesen jönne újra, akkor bátran jelentkezzen. Nyári tábor ár 2020

Az életkori sajátosságokra figyelemmel készültek a tábori programok, emiatt vannak ezek a szigorú megkötések. Kérjük, hogy a gyerekek élményeinek kiteljesítése okán fogadják ezt el.

Részvételi díj, nyári tábor ár 2020, kedvezmények gyermekenként

“Terülj, terül asztalkám” és “Olyan, mint a falusi nagyinál” Program alsósoknak

bruttó 53.000,- forint (ottalvós részvétel esetében), március 31 előtti jelentkezés esetén 50.000,- Ft vagy

bruttó 45.000,- forint (napközis részvétel esetében), március 31 előtti jelentkezés esetén 42.000,- Ft

Ottalvós részvétel esetén további kedvezmény adunk.  A testvérnek – 2000,- Ft, a visszatérő táborozóknak – 3.000,- Ft a kedvezmény. A két kedvezmény közül azonos gyermeknél egyidejűleg csak egyet tudunk magasabb figyelembe venni. Tehát a visszatérő testvér után is legfeljebb 3000 forint kedvezményt veszünk figyelembe.

Napközis táborozó esetén a korai jelentkezés kedvezményén túl további kedvezményt nem tudunk adni.

A napközis résztvevőket 7.30 és 18.30 között, a teljes szakmai program időszakra várjuk, erre az időre biztosíthatják rajtunk keresztül a szülők a gyermekek foglalkoztatását, felügyeletét. Ehhez, a megszokottnál hosszabb időtartamú felügyelethez illeszkedik a részvételi díj is.

Jelentkezés, számlázás, fizetés

 Ide kattintva feljön a jelentkezési lapunk. Ezt kitöltve lehet jelentkezni a táborba. Itt lehet kiválasztani a turnust, időpontot is. A jelentkezésről a szervezők értesítést kapnak. Ez után készül egy írásos árajánlat, amelyet a megadott e-mail címre kiküldünk. Ha megfelelő, akkor vissza kell igazolni és még a tábor kezdete előtt be kell fizetni két részletben a tábori díjat. Ezekről minden esetben elektronikus számla készül, csak a számla megérkezése után kell fizetni. Készpénzben nem lehet fizetni, csak átutalással vagy pénztári befizetéssel a bankfiókon keresztül.

Az Olyan, mint a falusi nagyinál és a Terülj, terülj asztalkám turnusokat abban az esetben indítjuk el, ha van legalább 20 gyermek, aki az adott turnusidőszakra jelentkezik.

Csoportos, pl. iskolai csoport, osztály, minimum 27 fős jelentkezése esetén lehetőség van zártkörű tábori programra is.

Időpontok, turnusok, a részletes tábori programhoz klikk a turnus nevére!

Felnőtt és óvodai, iskolai csoportok fogadása

A felnőtt és óvodai, iskolai csoportok fogadására egynapos vagy többnapos itt tartózkodás esetén egyedi árajánlat készül a program igénytől függően. Az ajánlatkéréshez kérjük kitölteni az ajánlatkérő űrlapot!

Retro Tábor leírás és árak itt!

További információ

Mobil: 06 30 9404316, gazdatabor@gmail.com

Úrhidai Gazda Tábor – Vidék, Élmény, Egészség