A programokba új jelentkezőként alsó tagozatos általános iskolás gyerekeket fogadunk. Tehát olyan kisgyereket fogadunk, aki már elvégezte az első osztályt és a 2021/2022-es tanévben legfeljebb a 4. osztályt végezte el. Ha a gyermek korábban már volt nálunk táborozni és felső tagozatos és szívesen jönne újra, akkor bátran jelentkezzen. Nyári tábor ár 2022

Az életkori sajátosságokra figyelemmel készültek a tábori programok, emiatt vannak ezek a szigorú megkötések. Kérjük, hogy a gyerekek élményeinek kiteljesítése okán fogadják ezt el.

Részvételi díj, nyári tábor ár 2022, kedvezmények gyermekenként

“Olyan, mint a falusi nagyinál” Program

Ottalvós ár: 69.000 Ft/gyermek

Napközis ár: 65.000 Ft/gyermek

Kedvezmények

Testvér kedvezmény 3.000 Ft

Visszatérő kedvezmény: 3.000 Ft

A napközis résztvevőket 7.30 és 18.30 között, a teljes szakmai program időszakra várjuk, erre az időre biztosíthatják rajtunk keresztül a szülők a gyermekek foglalkoztatását, felügyeletét. Ehhez, a megszokottnál hosszabb időtartamú felügyelethez illeszkedik a részvételi díj is.

Jelentkezés, számlázás, fizetés

 Ide kattintva feljön a jelentkezési lapunk. Ezt kitöltve lehet jelentkezni a táborba. Itt lehet kiválasztani a turnust, időpontot is. A jelentkezésről a szervezők értesítést kapnak. Ez után készül egy írásos árajánlat, amelyet a megadott e-mail címre kiküldünk. Ha megfelelő, akkor vissza kell igazolni és még a tábor kezdete előtt be kell fizetni két részletben a tábori díjat. Ezekről minden esetben elektronikus számla készül, csak a számla megérkezése után kell fizetni. Készpénzben nem lehet fizetni, csak átutalással vagy pénztári befizetéssel a bankfiókon keresztül.

A turnust abban az esetben indítjuk el, ha van legalább 20 gyermek, aki az adott turnusidőszakra jelentkezik.

Csoportos, pl. iskolai csoport, osztály, minimum 27 fős jelentkezése esetén lehetőség van zártkörű tábori programra is.

Időpontok, turnusok, a részletes tábori programhoz klikk a turnus nevére!

Felnőtt és óvodai, iskolai csoportok fogadása

A felnőtt és óvodai, iskolai csoportok fogadására egynapos vagy többnapos itt tartózkodás esetén egyedi árajánlat készül a program igénytől függően. Az ajánlatkéréshez kérjük kitölteni az ajánlatkérő űrlapot!

További információ

Mobil: 06 30 9404316, gazdatabor@gmail.com

Úrhidai Gazda Tábor – Vidék, Élmény, Egészség