Csapatépítő, családi, baráti esemény, osztálykirándulás 2022 helyszín Székesfehérvár mellett! Az Úrhidai Gazda Táborban május 1-június 15 és augusztus 1-szeptember 30 között lehetőség van egynapos vagy több napos csoportos események szervezésére. A gyermek vagy felnőtt csoportok számára különböző programok elérhetők helyben.

Programajánlat óvodai, iskolai csoportoknak

Az óvodás, iskolás csoportok számára program ajánlatunk többek között: mi van a kertben – rendhagyó biológia óra, rovar-szafari, gazda-párbaj sorjáték, kenyérlángos sütés kemencében, főzőverseny 3-4 csapatnak, tábortűz, szalonnasütés és/vagy pillecukor sütés, lovagoltatás.

Program ajánlat felnőtt csoportoknak

A felnőtt csoportoknak számára ajánlatunk többek között: mi van a kertben, bemutató, bejárás, kenyér vagy kenyérlángos sütés kemencében, bográcsos főzés, élő csirkétől a pörköltig, speciális bográcsos főzés, lekvár főzés, savanyítás, paprikakrém, ketchup, paradicsomlé, salsa szósz készítés, (a kész terméket haza lehet vinni,  szezonális, időpont függő, csak többnapos eseménynél), főzőverseny, 3-4 csapatnak, tábortűz, szalonnasütés és/vagy pillecukor sütés, lovagoltatás.

Árak, ajánlatkérés

A csoport program igényétől függően egyedi árajánlat készül. Ajánlatkéréshez klikk a formanyomtatványra!

Rendezvény, osztálykirándulás 2022 helyszín

Az Úrhidai Gazda Tábor, Úrhidán, Székesfehérvártól 8 km-re található. A rendezvény és nyári tábori rendezvény helyszínt azzal a céllal hoztuk létre, hogy a természet iránt érdeklődő gyerekeknek legyen lehetőségük –hacsak rövid időre is– bepillantást nyerniük egy gazdaság mindennapjaiba, a mezőgazdasági termelés és a termények feldolgozásának menetébe. Ezen túl az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a Tábor alkalmas kisebb felnőtt rendezvények lebonyolítására. Rendszeresen vannak nálunk tréningek, családi, baráti események. A Táborban csak zártkörű rendezvényeket fogadunk be, tehát nincs állandóan nyitva álló éttermi vagy szállodai rész. Tehát csak a csoportra koncentrálva rugalmasan tudjuk alakítani a programot. Vendégeinknek sem kell más vendégekhez vagy csoportokhoz igazodniuk a itt tartózkodásuk során.

A Tábor területe 8000 nm, teljesen közművesített, köves út mellett van a település szélén. A Táborban zárt, klimatizált rendezvényterem van 30 fő részére, nyitott teraszon lehetőség van 70 fő elhelyezésére. A főépületben 3 szobában 6 normál ágyas férőhely, a szállás épületekben további 30 emeletes ágyas férőhely 2-6 ágyas szobákban. A szobákhoz közös szociális blokk kapcsolódik.

A Tábor területe 8000 nm. Ebből 360 nm szállás és kiszolgáló épület, 2000 nm működő zöldségeskert, 200 nm fűszerkert, 600 nm állatsimogató és közel 4000 nm gondozott zöldfelület. Van kültéri fedett kemence, bográcsozó és füstölő, több kerti kiülő, filagória, magasles. A Táborról a Facebook oldalon található galériában elérhetőek fotók és egy bemutatkozó film is.

Időpontok

Május 1 – június 15 közötti időszak bármely előre egyeztetett napján (akár hétvégén is!) fogadunk csoportokat. Június-július hónapban általános iskolás gyerekeknek szervezünk négyféle tematikus nyári tábori turnusokat. Nézze meg nyári tábori turnusainkat is:  Olyan, mint a falusi nagyinál

Rendezvény és osztálykirándulás Székesfehérvár mellett!